Boekpresentatie

DE WEG NAAR BRANDON CREEK    Boekpresentatie     2 juni 2018

Een volle zaal, een enthousiaste presentatie door Hiska Bakker, lovende woorden van Michelle Shanti van Paris Books en twee gegadigden voor het eerste exemplaar, ingrediënten genoeg voor een geweldige middag.
Ik reikte het eerste exemplaar uit aan mijn zoon, aan wie ik het boek opdroeg. De andere was voor Anna Schutte-Langedijk, die het schilderij voor het omslag maakte. Twee mensen die veel voor mij betekenen.

Hiska wist mij de juiste vragen te stellen, waardoor het verhaal van het boek goed uit de verf kwam. Na afloop waren de positieve reacties niet van de lucht. Ik signeerde tussen vrolijke mensen. De lancering van DE WEG NAAR BRANDON CREEK was een feit. Ik vierde de rest van de dag feest met mijn man, die mij vanaf het begin van mijn schrijfcarrière op allerlei manieren steunt en aanmoedigt, met onze gasten, onze vrienden en onze kinderen. Alle kleinkinderen waren erbij, zelfs de jongste van zes weken.

Mijn boek is af. Het ziet er prachtig uit. De presentatie van DE WEG NAAR BRANDON CREEK was een geweldige beloning voor al die dagen in afzondering.

En nu komen de reacties binnen.

– Wat een geweldig boek. Ik heb het in een ruk uitgelezen.

– Wat een spanning heb je er in opgebouwd! Ik ga het vast nog eens lezen.
Met Hiska Bakker hoop ik op een voorspoedig vervolg van je schrijvende carrière.

Mijn boek gaat op zoek naar nieuwe lezers.

Comments are closed.