Recensies

juli 2018

Mieke Wijnants recenseert.nlEen verhaal voor eenieder die zijn gevoel durft toe te laten en een traan niet schuwt. De auteur ontrafelt respectvol gevoelens en gedachten van de personages en weet deze haarfijn bloot te leggen. Ze geeft de lezer een levensles mee. Geluk zit in kleine dingen die we vaak vergeten, omdat ze zo gewoon lijken, maar het niet zijn: geborgenheid, vrijheid, natuur, mensen die ons omarmen, echte liefde en daaraan durven toegeven. Hoe geef je hier invulling en sturing aan en wat zijn je verwachtingen? De vaak keiharde realiteit kan inzicht geven. Het leven is een reis waarin je om de haverklap op de proef wordt gesteld, net als Brandaan in zijn boot. DE WEG NAAR BRANDON CREEK  is een adembenemend verhaal, dat de lezer nog lang zal bijblijven. De plot is verbijsterend … net op het moment dat …Dat tere gevoel van geborgenheid… Er is liefde en liefde, grote liefde en kleine liefde, liefde is puur en liefde is waanzin, liefde is hoop en liefde is wanhoop. Zie er maar eens wijs uit te worden.

4**** Schrijfstijl       4***** Originaliteit      4**** Verhaal        5***** Psychologie

De weg naar Brandon Creek
De weg naar Brandon Creek
€15,00
De weg naar Brandon Creek laat de lezer genieten, gruwelen en verbaasd staan. Maar deze roman laat de lezer vooral nadenken over wat belangrijk is in het leven.” – Graag Gelezen
Beste Hebrina, ik ben eindelijk toegekomen aan het boek:, De weg naar Brandon Creek. Ik heb genoten van begin tot eind, met vaak een brok in mijn keel. Mooie thema s, aangrijpend geschreven, de levenswijsheid spat ervan af. Voelbare emoties, ik ben fan!! Zal dit boek met plezier aanraden! Een boek wat je vanaf het allereerste begin raakt en meesleept, chapeau!
Een lezer.